Goede incasso zorgt dat uw rekeningen worden betaald!

Als ZZP’er laat u zich inhuren door bedrijven. In veel gevallen op uurtarief. U doet het werk, en wordt achteraf betaald door de diverse opdrachtgevers waar u voor werkt. Vaak gaat dit gewoon goed, maar het gaat niet altijd goed. Soms zijn er opdrachtgevers die uw rekeningen niet betalen. En dan staat u voor en dilemma. Wat moet u nu doen?

U wilt natuurlijk de relatie behouden, maar wilt ook gewoon dat de facturen worden betaald. U betaald immers ook altijd uw facturen, en u heeft het werk inmiddels al geleverd. Een goede oplossing in dit geval is het inschakelen van een incassobureau. Deze bedrijven specialiseren zich in het oplossen van deze problemen. En hebben diverse mogelijkheden om uw facturen betaald te krijgen.

Dreigen een goede oplossing?

incassobureau

Hoeveel kosten niet betalende klanten u?

Maar is dit nu wel zo’n goed idee kunt u zich afvragen. Want wanneer u gaat dreigen zal het bedrijf u misschien niet meer inhuren voor een volgende opdracht. En dat wilt u wel graag zou houden. Dit is vanzelfsprekend een legitieme bezorgdheid van uw kant. Een opdrachtgever zou inderdaad op deze manier kunnen redeneren. Maar de opdrachtgever weet ook dat hij of zij fout zit. En een goed incassobureau zal ook altijd proberen om de relatie in tact te houden.

Met een strenge en rechtvaardige toon kan veel worden bereikt. Dat uw opdrachtgever uw volgende keer niet meer aan neemt is in veel gevallen namelijk niet aan de orde. Het incassobureau heeft ervaring met dit soort situaties en u kunt dus ook gerust wat vragen over dit onderwerp stellen tijdens een kennismakingsgesprek op locatie of via de telefoon.

Hoge kans van slagen bij het Invorderingsbedrijf

Het invorderingsbedrijf uit Den Haag heeft zeer goede resultaten behaald voor haar klanten. Het bedrijf heeft een zeer hoog slagingspercentage. In 2012 zelfs 95%. Dat is behoorlijk hoog, en het bedrijf doet dan ook eer aan haar naam. Invorderen dat is waar ze voor staan! Als u ook een incasso opdracht heeft, neem dan contact met het bedrijf op.